duminică, 17 noiembrie 2013

World of Godcraft

           Nu am mai postat de multa vreme si imi cam pare rau, dar in viata asta traiesc atatea experiente extraordinare incat nici nu apuc sa le scriu ca ca se intampla ceva mega ultra super epic, care ma distrage, nu chiar, bineinteles! Chiar daca as fi avut despre ce sa scriu, nu prea am avut cand sa mai scriu si nu este "nu am avut cand"-ul de pana acum, acum pur si simplu sunt ingropat in lectii, teste si dorinta imperioasa de a ma pocni, pe mine si pe oricine a avut ideea sa puna in programa radicalii de ordin superior, logaritmii si numerele complexe intr-un interval de doua luni, iar pe langa astia mai cititi cateva chestii, mai invatati la cateva materii si mai dati vreo 10 teste, sa avem un numar rotund.
             In unul dintre drumurile mele Liceu-Metrou Metrou-Casa m-am intalnit cu Martorii lui Iehova, nu chiar, defapt nici macar nu stiu cu cine m-am intalnit, era pur si simplu o tantii la iesirea din metrou care vroia sa imi recomande niste cursuri de intelegere a bibliei. Prima data m-a abordat cu o intrebare ,,Ai dori sa intelegi Biblia?" la care recunosc ca am ezitat sa raspund, fiindca stiam in ce directie se indreapta discutia si anume: spre o discutie pe teme religioase si nu vroiam asa ceva avand in vedere ce s-a intamplat data trecuta (vezi link-ul asta), daca asta ar fi un RPG si ar fi produs de Bioware sau Bethesda optiunile de raspuns ar fi fost: 1.Fuck off! 2.Yes I want (only to shut her face) 3.No, I am not. Am ales varianta 3 si bineinteles ca s-a pus in miscare o conversatie, ca atunci cand incerc sa pornesc una in care sa depun interes si idei si eventual sa trag o concluzie, nu pot sa pornesc. Cred ca dialogul a fost scris mai degraba de Bioware, fiindca a inceput sa isi spuna povestea vietii, bine ca am avut ocazia sa dau pana la urma, next, next, I agree, Install (install fiind sa ii acept biletul pe care scria hotline-ul de la Indoctrinari.SRL), numai ca sa dau delete peste cateva secunde. Imi aduce aminte de datile in care incerc sa ma joc World of Warcraft "Hmm, oare de ce nu mi-ar placea un mmorpg cu o lume misto pe care pot sa o explorez", iar dupa ce il instalez dau de questurile oribile, gameplay-ul repetitiv si imi aduc aminte de ce nu imi place. Scuzati-ma daca devine prea RPG-ish.
              Incep sa cred ca pe unele persoane nu poti sa le convingi ca trebuie sa gandesti de unul singur si ca nici un om nu detine adevarul absolut. Plus ca extremistii (tipa fiind clar extremista, ca altfel nu si-ar pierde timpul luptand cu morile de vant si cu cei care nu au fost destul de nesimtit sa aleaga optiumea 1 cand a aparut fereeastra de dialog). Dar serios acum, extremistii chiar cred ca ei stiu exact ce gandeste Dumnezeu si nu au pic de rusine in a afirma chestia asta, daca as fi Dumnezeu as crea un al 10-lea cerc in iad numai pentru oamenii care cred chestia asta.
               As mai scrie alte intamplari religioase si despre cum 90% din populatia Terrei ar trebui sa inceteze sa mai existe, dar mai pastrez materiale si pentru urmatoarea zi in care ma mai trezesc din morti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza ca poti...