miercuri, 27 noiembrie 2013

Facebook tutorial for retarded people

               Facebook este un site de socializare. Din pacate nu toata lumea intelege asta. Unii incearca sa isi etaleze stupiditatea, altii sa se laude cu rahaturi cu care...nu te poti lauda. E drept ca poti incerca dar...                                             Si eu ce sa fac? Sa-mi bat joc de aia care sunt prosti sau aia care se enerveaza. Adica, sa le corijez calea spre normalitate (as face asta, dar cum niciunul din retardatii aia nu citeste blogul, nu pot decat sa-mi bat joc).
             

               Nimic gresit la status. O simpla parere. Cui ii place, ok. Ce ma depaseste pe mine este comentariul. Si de obicei nu ma las depasit de niste semne de exclamare, dar acum nu inteleg misterele pe care le ascund.
Zici ca ascund o parola. *********

                Nu prea stiu ce sa zic de asta. Tipul probabil este bisexual (stiu ca e vorba despre un baiat si o fata in poza care era mai sus, dar nu am pus poza). Pun pariu ca are probleme mari, uitandu-se la poza cu voi, nestiind pe care ar fi vrut sa violeze. Si zic "violeze", pentru ca e un indian sau ceva asiatic. Specia aia de pe facebook care da like oricarei vaci si ii spune ca e frumoasa.

                Ce nice mod of vorbi. I sper that eu will gasesc more comment-uri of genul asta. Beautiful colier. Si nu inteleg. Presupunand ca esti roman, ai uitat cum se spune la colier in romana sau ti se pare ca e mai frumos daca arunci un cuvant in engleza pe langa altul in romana?

......."mercie".
                    
                   Da-mi block neserios mie, te rog! "Nu ajungi nicaieri daca esti <<smecher>>." Ajungi la Rosal.
Baiatului nu-i place poza, a pus-o doar ca sa mearga cu lucrurile pe care le avea de spus. Vezi ca te-ai patat cu putina logica.  ATENTIE! Apreciez faptul ca a folosit prepozitia in acuzativ, asa cum trebuia. Acum doar mai exerseaza gandirea.

Ce ma, si tu esti fotograf? Nu te mai lasa ma-ta sa ii faci poze si nu mai ai ce fotografia?


Eh.....uite ceva nou pe blog.... Frateeeee, cum sa te ia cineva in serios daca nu stii sa articulezi un cuvant cum trebuie? Si dupa poza aia.....frumos greenscreen in spate. Daca aveti dubii, uitati-va la cum le sunt luminate mutrele.

exista o sansa sa te fi apropiat ca sa citesti propozitia asta.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza ca poti...