vineri, 20 iulie 2012

Curent electric

M-am intors si eu de la tara, si cu toate ca as fi putut scrie cate ceva pe blog, am ales sa nu o fac. Pur si simplu ca sa ma deconectez, da' m-am intors acasa asa ca uite o postare.
Nu rar se intampla ca acolo sa se ia curentul, fara o explicatie logica. Doar pentru ca se poate. De cate 2-3 ori pe zi uneori. Sau o data.....dar pentru toata ziua.
Intreb si eu pe ai mei, poate stiu de ce. Aflu ca taie curentul pentru orice ploaie, sau sambata, pentru ca sunt nunti, si nu dau drumul la curent pana nu primesc bani. Am inceput sa cred ca fac asta doar pentru propriul amuzament, il opresti si peste 30 de secunde il pornesti, riscand sa arzi aparatura oamenilor. Nu gasesc nimic inteligent sa comentez, dar sa le zic si eu ceva : "Sunteti Nebuni??? Cu ce va ajuta pe voi sa taiati curentu'? Mai ales cat am stat eu acolo..." Inca o demonstratie ca suntem in Romania, si nu prea ma mai mira nimic pe aici. M-as fi dus cu o arma la ei, sa ii salut prieteneste, daca as fi stiut unde le e "ascunzatoarea".
Eu, daca pot, voi mai posta maine, dar activitatea mea "blogaristica" va continua in forta peste vreo saptamana si jumatate.
Va salut,





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza ca poti...