sâmbătă, 26 octombrie 2013

Dumnezeu să-l ierte!


              Ii iubim pe cei dragi, si le dorim sanatate, fericire si tot ce e mai bun, aici dar si IN LUMEA DE DINCOLOOO! Asa ca atunci cand cineva da ortu' popii, oamenii se roaga ca "Dumnezeu sa-l ierte!"
This is really stupid! Mai ales ca noi credem ca toate rudele noastre merg in Rai. Stiti voi, trebuie sa fi auzit pe cineva spunand ca:"Stii, eu cred ca Pixulescu e acum in Rai si zambeste de acolo!" Fuck this, daca e in Rai, de ce mai cerem de la Dumnezeu sa-l ierte? Banuiesc ca nu poti intra in Rai pe pile...
"Odihneasca-se in pace!" Asta e alt cacat pe care il auzim si pe care poate l-am spus si noi. Din pacate, si asta e stupid. Toata lumea stie ca ne iubim apropiatii si ca le vrem binele, asa ca normal ca vrem sa se odihneasca. Sa zicem ca inghit partea asta, dar....sa se odihneasca...in pace? Ce-ar fi sa se odihneasca-n razboi? "Odihneasca-se-n recesiune si foamete!" "AMIIIIN!"
                Si pana acum nu am zis nimic de...*cough*...Dumnezeu...*cough*.....NU EXISTA! Eu cel putin asa cred. Nu bag nimanui pe gat parerile mele, dar ca sa imi demonstrez parerea, va spun ca Dumnezeu ne iubeste, indiferent daca suntem oameni buni sau pleava societatii. De aia oamenii buni sunt saraci lipiti pamantului iar pleava traieste defapt foarte bine. Sa nu mi-o spuneti pe aia ca oamenii buni pe lumea asta sunt rasplatiti in viata de apoi. Daca tot ne iubeste pe toti la fel de mult, de ce nu ne trimite pe toti in Rai? Sau pe toti in Iad, for that matter?  Iubesti egal, tratezi egal. Si acum ai putea spune ca am fi trait cu totii in Rai daca nu ar fi pacatuit Adam si Eva. Lume, nici nu ma folosesc de teoria evolutionista pentru asta. Dumnezeu s-a maniat cand Adam si Eva au mancat din fructul oprit, un fucking mar (mancam mere in fiecare zi acum) care nu era nici otravit, nici stricat, ci doar le permitea sa devina mai constienti de sine. Deci Dumnezeu nu voia ca ei sa devina...stiti voi..umani? Dumnezeu care ne iubeste? Voia sa fim animale, ca restul creaturilor Pamantului? Cu toate ca l-a facut dupa "chipul si asemanarea lui"? Oameni buni, Dumnezeu s-ar putea sa fie un animal. Cu toate astea, Adam a muscat din mar si s-a apropiat de omul zilelor noastre, spre deosebire de Dumnezeu. Iar "Diavolul" l-a ajutat pe Adam. Deci, nu numai ca s-ar putea sa fim superiori lui Dumnezeu (daca exista), dar exista posibilitatea ca Diavolul sa ne vrea mai mult bine decat Dumnezeu.
 In biserica (da, am calcat in biserica) il auzi pe popa spunand "Acum si puruureeeaa si-n veeciiii vecilooooor..."- adica DE-ACUM INCOLO. Si parca Dumnezeu era alfa si omega, asa ca expresia corecta era "De-atunci si pana acum si pururea si-n vecii vecilor"(....si "Spre infinit si mai departe!"), caz in care cuvantul descriptiv era INTOTDEAUNA! Vreau doar sa zic ca se folosesc cuvinte mari si expresii "incarcate " ca sa convinga oamenii usor de dus de nas care nu se chinuie sa descifreze si sa se gandeasca la vorbele rostite de popa, in afara de "In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh."
             Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Trei persoane intr-o singura intruchipare. Si cu toate astea, Dumnezeu nu pare sa-si faca treaba prea bine.