joi, 12 septembrie 2013

Kick-Ass 2

SPOILER ALERT IN CAZUL IN CARE MAI CITESTE CINEVA ASTA...            
         


                Kick-Ass 2 este continuarea de la primul Kick-Ass (evident) si aparent sunt numai 2 motive pentru a avea o continuare la Kick-Ass:
 1. Captain Lame-Ass a zis ca o sa se razbune
 2. Primul film a avut succes si partea a doua o sa aduca mai multi bani                                  
           
              Nu spun ca filmul a fost rau, mai degraba spun ca a fost neinspirat, ce-i drept a avut o tentativa de mesaj, dar pur si simplu nu am reusit sa trec peste cretinismul personajelor negative si peste faptul ca au resuit sa omoare un Jim Carrey, bine l-au omorat si pe Nicolae Cusca in primul, deci nu cred ca au resentimente. Au omorat atatia in filmul asta incat a incetat sa imi placa pe parcurs si am inceput sa imi doresc sa nu se fi facut, macar de ar fi meritat sa omoare atatea personaje, dar la final totul a fost in van, ma rog... cu putine modificari, dar idea e ca nu mai exista super eroi. Aparent faptul ca ramai fara familie actioneaza ca un switch in filmele astea, ca pe unii ii face sa devina super eroi (Batman, Spiderman, Superman si mai toti care au man in coada.... in afara de Ironman, Ironman e tare....) si pe altii ii face sa renunte (Sut-in-Cur).
                 O alta parte absolut retardata este faptul ca renunta la fata fara nici un pic de lupta, da, renunta la fata pe care a luptat sa o cucereasca tot primul film, fara sa incerce sa o convinga ca nu e ceea ce pare, sa ii explice ceva, nu, i-a spus "pa" si asta a fost, peste un sfert de ora a inceput sa si-o traga cu Night Bitch (Alpha as FUCK!!!).
                 Eu cred ca scenaristii filmului astuia nu s-au uitat la primul, ca pe tot parcursul primului film au vrut sa ne convinga sa actionam si sa fim super eroi (sau macar sa ajutam cum putem) si dupa in al doilea ne zice ca nu e bine ca vine un copil violat de soarta care are prea multi bani si vrea sa ne omoare pe noi si familia noastra...
                Daca filmul asta ar fi fost de capul lui, probabil ca ar fi fost bun, dar din moment ce a avut in carca primul film care avea un mesaj, nu se potriveste fiindca el are mesajul exact opus al primei parti.

GG scriitorilor, tineti-o tot asa!!!!11!1!!!