luni, 5 noiembrie 2012

Destiny is a Bitch

            Aceasta poveste este despre un baiat pe nume Timmy, care era un pusti normal de clasa a IX-a.
            Intr-o zi Timmy s-a intalnit cu niste foste colege de ale lui, si cum nu se mai vazusera de mult s-au gandit sa mai zica ce au mai facut. Nu se stie cum dar se ajunge la subiectul: religie. Timmy nu era nici pe departe un baiat foarte religios, si a spus ca este cu tot sufletul alatruri de ceea ce reprezinta aceasta religie (Hristos), dar ca nu e de acord cu biserica care face profit de pe urma credinciosilor, el a numit asta "cersit cu stil". Din pacate a fost auzit, de catre o alta fata din metrou, aceasta, desi nu il cunostea, s-a decis sa ii spuna urmatoarele:

           -Daca crezi asta esti cel mai mare dobitoc.
     
           Timmy, luat prin surprindere nu a stiut ce sa zica... Nici macar nu se adresase ei, s-a decis sa o ignore, ca doar nu o sa se mai vada nici o data in viata lui cu ea, corect? Adica e metroul din Bucuresti, duce enspe mii de oameni in fiecare zi. Timmy si-a luat ramas bun de la fostele lui colege care si ele erau oripilate de prostia individei, mai ales fiindca Timmy isi spusese doar o amarata de parere, nu il ura pe Iisus, desi nu era ateist, prefera sa stea deoparte ca ateu.

            Drumul era linistit, dar Timmy nu si-o putea scoate din cap pe individa, dar si asa nu aveau sa se mai intalneasca, corect? Adica care sunt sansele? Mergand el asa nu isi putu crede ochilor, individa era fix in fata lui, insotita si de un prieten de data asta, asa ca se hotari sa ramana in spate. Timmy se injura singur, zicandu-si cat de prost a fost, macar de nu s-ar fi intalnit, macar de ar fi plecat cu 5 minute mai inainte, sau sa fi luat trenul care plecase in timp ce astepta una dintre colege, ar fi putut evita absolut tot. Se gandea ca avea o presimtire ca ceva va merge prost in ziua respectiva. Nu ii venea sa creada. Ii ingheta sangele in vene cand individa se uita in spate si il recunoscu. Timmy trase o injuratura in sinea sa, iar urmatoarele cuvinte il lovira ca un pumn in plex, asa ca baga viteza sa ii depaseasca:

           -Mai zici despre religie? Idiotule, viata ta sper sa fie intunecata ca metroul.

           Timmy nu-si mai putu tine nervii in frau, intrecuse masura atunci cand il injura de mama si se decise sa ii raspunda:

          -Decat sa ma duc impreuna cu oameni ca voi in rai, mai bine m-ai trimite de pe acum in iad.

           Nu se stie ce, dar ceva o enerva atat de tare pe individa ca se repede si din spate il pocni pe Timmy cu palmele peste umar, incepand sa il injure si mai tare ca inaine, Timmy se intoarce gata sa riposteze, prietenul individei incearca sa o tina, Timmy se decise sa nu o pocneasca, desi se gandi ca ar fi usor sa le dea cativa pumni astora 2. Drept rasplata pentru fapta cea buna isi primi un scuipat de la individa. Timmy se decise sa isi continuie drumul, dandu-i dracului pe amandoi. Mergand, in spate tot o auzea pe tipa spunand ca zic numai prostii si ar trebui sa fiu pedepsit, Timmy era sigur ca Iisus ar fi fost mandru ca l-a luat la bataie.

        Timmy nu se mai opri in parc, desi avea timp, merse direct in liceu, si astepta sa inceapa ora. Le povesti catorva dintre prietenii lui ce s-a intamplat, acestia erau uimiti de penibilul situatiei si de prostia individei.

         Pe la ora de sport Timmy auzi o voce feminina ce ii striga:

         -Esti ateu?

          Timmy a ramas mut de uimire, o ignora, refuza sa creada ce se intampla, creierul lui pur si simplu bloca informatia. El isi vazu de treaba, pana cand a re-vazut-o pe individa. Timmy era in pragul de a-si trage un glont in cap de ar avea unul. Deci tipa aia care sarise sa il bata invata la acelas liceu (vorba vine ca invata).

          Timmy nu mai fusese asa frustrat in viata lui, nu avea nici un sens, era un hazard imputit, parca a fost facut special sa cada in plasa, atatea decizii ce ar fi putut schimba totul. Nu se putea, trebuia sa fie un vis, trebuia, dar nu era! Nu era un vis!

           Timmy, in drum spre casa se uitase peste tot, numai sa nu o mai vada. "Asta e tipule, ai reusit sa innebunesti" isi zise Timmy. Ajuns acasa, Timmy s-a decis sa scrie despre intamplarea asta pe blog, amintindu-si de una dintre replicile din Crysis 2, auzita chiar in dimineata respectiva: "Destiny is a bitch"!


                                                                                                    ymmiT tnus uE