duminică, 17 martie 2013

Rant On The World                

                Nu stiu cat de mult sens are titlul, dar mie-mi suna bine.
                Mi-a venit mie candva o idee sa fac un post in care sa rad cate un pic de ce gasesc pe la televizor, pe net, sau  de ce imi trece mie prin cap. Deci, here it is.


                Nu de mult timp Google si-a lansat ochelarii inteligenti.

                Dar Goagal merge mai departe. Saptamana asta, la metrou mi-am aruncat ochii la ecranele din statii si am citit stirea cum ca ca Google proiecteaza incaltaminte cu conexiune la internet. What the fuck are them good at? Sa trimiti mail-uri cu degetele de la picioare? Sa ii spuna calculatorului tau sa se deschida cand esti la mai putin de 250 de metri si un scuipat de casa? Sa dea check-in pe facebook de fiecare data cand intri intr-un loc public? Astept sa inventeze chilotii cu conexiune 4G la internet.


               Si da, pentru ca singurele stiri pe care le aflu sunt de la metrou, in aceeasi zi am aflat ca Iron Maiden isi face propria marca de bere. Si nu stiu ce sa zic aici, ca nu e nimic rau, dar totusi mi se pare ciudat. Ma intreb cum o sa-si numeasca marfa: Iron Shlipovitza.....sau... Burning Maiden (maiden=fecioara, zice google translate, deci numele e cam.....euhhh)
              Ca sa dau si niste informatii, am cautat un pic pe net si am aflat ca berea se va numi "Trooper", nume luat de la unul dintre albumele lor, cu nume omonim.

             
              Nu-i asa ca aveti incredere in reclamele de pe net, ca dati mereu click pe ele, si ca sunt atat de convingatoare incat in fiecare zi cumparati cate ceva sau va folositi de serviciile oferite de persoanele din spatele reclamelor? Aa, da... si ca ati slabit vreo 230 de kile cu ajutorul "unui truc putin ciudat"?
              Normal ca avem incredere, mai ales ca sunt atat de bine scrise (Ignorati restul paginii, daca o cropuiam se vedea prost partea importanta...sorry) :
                                                     ("Really"-ul ala e nota mea personala)


               Si, of course, am mai gasit si chestia asta si sper ca nu gresesc cu nimic, dar mie mi se pare stupida, ca doar e o reclama pe internet:


               Real English? Inseamna ca eu invat la scoala engleza falsa? Viata mea e o minciuna? Am pierdut aproape noua ani invatand engleza proasta? Va multumesc ca macar mi-ati deschis ochii. Auzi, noi oare chiar vorbim romana reala?
 


                   (Asta o sa fie scurta.) Am alfat ca Lil Wayne este spitalizat.
         Si ca bonus, voi dovedi ca s-a inventat masina timpului. Tipu' asta vine din viitor:                                That's it folks. I'm out